به گزارش حرف آنلاین، فرج اله فتح اله پور رئیس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی مازندران در این مراسم با بیان اینکه رشد اقتصادی ۸ درصد وضعیت مطلوب است که باید به این نقطه برسیم، گفت: لزوم همگرایی در نهادهای حاکمیتی نیاز ضروری استان مازندران است که باید در منش، بینش، روش و کنشگری اجرایی شود.
به گفته وی، در توسعه استان باید به مسائل اساسی توجه شود یعنی در اسناد بالادستی دیده شده است، قرار نیست که هر فردی هر تشخیصی داد ، مبنای توسعه شود بلکه مجموعه نهادها با محوریت سازمان مدیریت باید در مسیر توسعه قرار بگیرند. برای توسعه استان برنامه خوب لازم است اما کافی نیست، مجموعه مدیریتی استان باید در یک ریل قرار بگیرد و حرکت های انفرادی فایده ای ندارد.
استاندار مازندران عملگراست
علی بابایی کارنامی نماینده مردم ساری و میاندرود نیز در این مراسم با اشاره به اینکه، استان مازندران باید متفاوت دیده شود، گفت: حدود ۴۰ درصد از GDP کشور برای مازندران است، بنابراین تمام شاخص های استان باید براساس این نگاه توسعه دیده شود. سازمان برنامه باید در بحث کارشناسی مازندران را در یابد. مشکلات زیادی داریم اما در کنارش ظرفیت بالایی نیز دارد.
وی ادامه داد: ۱۰۰۰ مگاوات کسر برق در مازندران داریم، در مهار آب و جاده ها نیز مشکل داریم. یکی از آلوده ترین آب شرب های ساری را دارد و وضعیت بیماری های گوارشی در کشور رتبه بالایی دارد.
به گفته وی، یونسی استاندار مازندران عملگراست اما باید نتیجه آن را در استان ببینیم و البته بستگی دارد که مراقبت شود تا این عملگرایی از مسیر خارج نشود.
مازندران نیازمند اعتبارات ملی
عالیه زمانی نماینده مردم ساری و میاندرود نیز با بیان اینکه، سالهاست با نسخه های مشابه در استان مدیریت صورت میگیرد و نیاز است تغییرات انجام شود، گفت: رویکرد برنامه هفتممسئله محور است اما مهم است که چگونه اجرا شود و افراد در جای مناسب خود قرار بگیرند. پتانسیل های استان مازندران در همه حوزهها از بسیاری از استانها بیشتر است که امیدواریم دولت چهاردهم از این ظرفیت استفاده کند تا شاهد شکوفایی باشیم.
به گفته وی، مازندران در کنار گیلان پیرترین استان کشور است، استان کشاورزی است اما این شاخص در اعتبارات ملی لحاظ نمی شود. در اعتبارت ملی ضرورت دارد تا مازندران با نگاه ویژه ای دیده شود.
.
منبع:
حرفآنلاین | https://harfonline.ir