آداب، رسوم و فرهنگ مازندران

آشنایی با رسوم و فرهنگ مردم مازندران

جاذبه‌های گردشگری مازندران

آشنایی با جاذبه‌های گردشگری مازندران

غذاهای محلی و سنتی مازندران

آشنایی با طرز تهیه غذاهای مازندرانی

شهرهای استان مازندران

آشنایی با شهرهای زیبای استان مازندران

سوغات و صنایع دستی مازندران

آشنایی با سوغاتی‌ها و صنایع دستی مازندران

بازارها و مراکزخرید مازندران

آشنایی با بازارها و مراکزخرید مازندران

مشاهیر و نام‌آوران مازندران

آشنایی با مشاهیر، مفاخر و نام‌آوران مازندران

زبان و گویش مردم مازندران

آشنایی با زبان و گویش دلنشین مازندرانی

سرگرمی‌های بومی مازندران

آشنایی با سرگرمی‌های بومی و محلی مازندران

لباس‌های محلی و سنتی مازندران

آشنایی با لباس‌های بومی و سنتی مازندران

اسامی و نام‌های مازندرانی

آشنایی با اسامی و نام‌های اصیل مازندران

ضرب المثل‌های بومی مازندرانی

آشنایی با ضرب‌المثل‌های بومی مازندرانی

حیاط وحش استان مازندران

آشنایی با حیات‌وحش زیبای استان مازندران

ساز و موسیقی محلی مازندران

آشنایی با موسیقی اصیل و فاخر مازندرانی

مراکز و ادارات دولتی مازندران

آدرس و شماره تلفن‌های ضروری

خبرنامه استان مازندران

سرخط جدیدترین اخبار مازندران

منابع

منابع تصاویر و مطالبی که به صورت بازنشر جهت ارتقای سطح دانش و اطلاعات عمومی بصورت رایگان قرار داده شده اند

قوانین

مجموعه ضوابط و قوانین استفاده کاربران و مخاطبان محترم

تدوین سند جامع ساماندهی توزیع و فروش آفت‌کش‌ها در مازندران

تاریخ خبر/ چهارشنبه, 29فروردین , 1403

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران در همایش توجیهی تولید برنج سالم به روش مدیریت تلفیقی (ICM) تاکید کرد: باقیمانده سموم در محصولات باغی و زراعی، یکی از دغدغه های سلامت فرآورده های کشاورزی است.

دکتر ابراهیم صالحی‌فر معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به اقدامات مشترک دانشگاه علوم پزشکی مازندران و جهاد کشاورزی استان، از تدوین سند جامع ارزیابی و ساماندهی عرضه، توزیع و فروش سموم آفت کش در مزارع و باغات استان مازندران بعنوان اهم این فعالیت ها یاد کرد و بر استفاده از روش مدیریت تلفیقی در جهت تولید محصولات کشاورزی سالم تاکید کرد.

وی تصریح کرد: علیرغم تلاش های صورت گرفته در زمینه کاهش مصرف سموم، باقیمانده سموم کشاورزی در محصولات باغی و زراعی همچنان یکی از دغدغه های سلامت و ایمنی فرآورده های کشاورزی است.

دکتر صالحی‌فر اضافه کرد: مواجهه با سموم کشاورزی احتمال ابتلا به برخی بدخیمی ها را افزایش می دهد که می توان به سرطان‌های مرتبط با سیستم خون ساز بدن و برخی کانسرهای توپر (Solid Tumors) مثل ‌کانسرهای سینه، پروستات و کولورکتال اشاره کرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه فاکتورهای مهم دیگری  نظیر افزایش سن، کم تحرکی، چاقی و مصرف دخانیات و الکل و همچنین سوخت های فسیلی و آلاینده های هوا را باید به عنوان ریسک فاکتورهای مهم بروز سرطان مدنظر داشت

دکتر صالحی‌فر با اعلام اینکه ۳ هزار هکتار از سطح شالیزارهای استان مازندران، به روش مدیریت تلفیقی مبارزه با آفات و بیماری ها اجرا شده است، ابراز امیدواری کرد انجام اینگونه پروژه های زیربنایی، نوید بخش تولید محصولات کشاورزی سالم تر  و ارتقای سطح سلامت جامعه است.

 

.
منبع:
حرف‌آنلاین | https://harfonline.ir

error: Alert: Content selection is disabled!!